Der var mange ting vi lærte ved hele processen med at købe en lejlighed og det faktisk ud med, at vi måtte skifte bank på grund af det. Læs med her hvis du gerne vil lære lidt mere om, hvilke lektioner vi har gjort os af oplevelsen. På den måde er du måske bedre rustet, når du selv står i denne situation en dag.

Start tidligt med at lede efter lejlighed

Det er først og fremmest vigtigt at gå i gang med at lede efter en lejlighed, så snart du ved at det er noget du er interesseret i at købe. Set i bagklogskabens lys så kom vi i gang alt for sent og der var ikke så mange muligheder, når det kom til stykket.

Det kan tage meget lang tid, før du finder en lejlighed, som du er tilfreds nok med til at du har lyst til at købe den. Det kan faktisk nogle gange godt tage helt op til et år, før du finder frem til det helt rette. Det er derfor en god ide at gå i gang så hurtigt som muligt.

Banken ville ikke give os et lån

Da vi endelig fandt den lejlighed, som vi gerne ville købe, så stod vi pludselig i en helt anden kattepine; banken ville ikke give os et lån. Det endte derfor med at vi tog et kig på lån.dk og fandt frem til en god online låneforhandler, som vi kunne optage lånet af.

Det endte da også meget godt og vi fik den lejlighed, som vi gerne ville have. Men det var noget af en stressende affære og vi har senere besluttet os for at skifte bank. Vi har nu en anden og vi håber, at hvis vi står i en lignende situation i fremtiden, så vil denne bank give os et lån.