Pokemon har været populært i mange, mange år. Især efter det populære mobilspil Pokemon GO kom ud i sommeren 2016. Simpelt sagt handler det om at fange Pokémon, hvilket man bedst gør ved at gå rundt og finde dem. Netop derfor er det en fed aktivitet. For rigtig mange børn og unge elsker at spille. Både på telefon, PC og konsoller. Men dette spil kombinerer altså både spil og motion, hvilket er fedt. Og så foregår det i stor stil ovenikøbet udenfor, hvilket jo er skønt. For så får man jo både motion og frisk luft.

Motiver dine børn til at komme ud

Børn kan til tider være lidt dovne. Men med en app som Pokemon GO, er mere tilbøjelige til at komme ud. Som forældre kan man være smart og motivere sine børn lidt. I kan for eksempel aftale, at når børnene har gået 50 kilometer, får de en belønning. Det kunne jo passende være noget Pokemon relateret. Find Pokemon bamser og plys her. Det kan nemlig være lidt sjovere at rende rundt, når man har et endeligt mål. Selvfølgelig skal en belønning ikke være den eneste motivation. Men det kan være fint at gøre en enkelt gang eller to. Så bliver børnene også lidt forkælet, hvilket altid er hyggeligt. Nogle børn spiller også Pokemon GO med deres børn. Så kan man hygge om det sammen, og sammen finde nogle Pokemon bamser, der kan stå rundt omkring i huset. Pokemon bamser er nemlig rigtig søde og hyggelige. De er præcis som ganske almindelige bamser, bare til dem, der elsker Pokemon. Kan man samtidig lide bamser, er Pokemon bamser altså rigtig fede at modtage. Det kan derfor være en rigtig god gave til børnene, der elsker Pokemon.

Mange børn udvikler venskaber igennem Pokemon GO

Der er et stort fællesskab i Pokemon GO. For når ens jævnaldrende spiller det, har man noget at være fælles om. Og det er rigtig godt og sundt for ethvert barn. Det er naturligvis ikke alle, der spiller det. Men dem, der gør, har noget, de kan være sammen om. Derfor er det som forældre bare med at være med på den. Man behøver ikke at spille sammen med børnene, men man kan sagtens vise interesse. Måske spørge ind til, hvilken Pokemon, der er dit barns favorit. Så kan du nemlig købe de helt rigtige Pokemon bamser. Det er noget, dit barn uden tvivl vil værdsætte. Kender dit barn ikke nogen, der spiller, er det jo lidt ærgerligt. For rigtig mange vil gerne kunne spille med andre. Heldigvis er der forskellige grupper, man kan tage kontakt til. For eksempel gruppen ”Pokemon Go Danmark” på Facebook. Der er både nogen, man kan skrive med, men også mødes med og spille med, hvis det er muligt. Og det er jo rigtig fedt at være sammen med nogen, der deler samme interesser som en selv. Nogle gange er det nødvendigt selv at opsøge den slags. For ellers sker der ikke noget. Heldigvis plejer folk at være rigtig søde til at inkludere alle.