LittleRecycle.dk er kort fortalt en platform, der hjælper med at få solgt dit barns aflagte tøj. Det er der måske ikke noget unikt i, men det, at vi har sat hele processen i system, er unikt. Og det gør det enkelt og overskueligt for alle parter. Du slipper simpelthen for bøvlet!

Inden jeg startede LittleRecycle.dk, stod det klart for mig, at det ikke var nok bare at tilbyde en platform. Der skulle mere til. Og med afsæt i mine egne oplevelser skabte jeg et koncept, der tager hånd om det brugte børnetøj fra a-å. Du kan enten vælge at indlevere tøjet til vores adresse Østerbro 51 9000 Aalborg, eller du kan vælge at gøre det hele hjemmefra sofaen. Vi ved godt der findes andre steder hvor du kan indlevere dit børnetøj, og deres måde syntes vi simpelthen ikke er godt nok. Det er alt for dyrt og det er ikke alle der har tid til at aflevere tøjet hos dem. Derfor har vi valgt at videreudvikle konceptet, så du også har mulighed for at gøre det hele hjemmefra selv hos os. PS vores priser også meget bedre end vores konkurrenter.

 

Se vores store udvalg af børnetøj her.

 

Gør det hele hjemmefra:

 

Opret en bruger

 

Tag billeder og opret dit tøj via din profil

 

Vi sælger dine produkter for dig

 

Du modtager en mail med et link til at printe en pakkelabel ud.

 

Du sender tøjet til køber selv

 

Vi tager 30% i kommission på alle varer som bliver solgt fra Littlerecycle.dk. Tøjet ligger på hjemmesiden til det er solgt. Når det har ligget i mere end 12 måneder bliver det nedsat med 50 %. Og vi afregner løbende med dig efter hver salg.

 

Når vi modtager tøjet, sørger vi for, at det er rent og pænt, når det bliver solgt videre. Alt tøjet vil blive gennemgået nøje, og vi opretter kun tøj, som ikke har synlige huller, er meget slidt eller mangler knapper. Alt det tøj, vi kasserer, bliver doneret til genanvendelse i Røde Kors’ container.

 

Læs mere om at bliv sælger her.

 

Nemt for køber

 

Du kan springe timerne på loppemarkedet over

 

Du har det hele samlet på ét sted – tøj i alle størrelser til både drenge og piger

 

Du bestiller blot hjemme fra spisebordet – eller sofaen (-;

 

Du får det nye, brugte børnetøj sendt til nærmeste pakkeshop

 

Du får gennemtjekket kvalitetsbørnetøj på en miljømæssig forsvarlig måde

 

Du kan sende tøj til os fra hele Danmark, hvis du ikke har mulighed for at indlevere tøjet til vores lager i Aalborg, kan du sagtens blot sende tøjet til os. OBS. Husk at sende en mail med kvittering på afsendelse.

 

Spread the word – og følg gerne med på facebook og instagram.

 

Kærlig hilsen

 

Emil

 

Littlerecycle.dk