Vil du gerne være med på noderne, og sætter du pris på at have en garderobe som er perfekt sammensat? Så kan du med fordel læse med i det følgende. Her kan du nemlig få et skarpt overblik over hvordan modebilledet i Odense tager sig ud i 2021.

 

Forår og sommer moden 2021: Tre spændende tendenser

 

Hvis du virkelig ønsker at fremstå trendy i sommerhalvåret er der masser af muligheder for at skabe et spændende look. Den allerbedste nyhed er at moden foreskriver en del komfort.

 

Du behøver altså ikke at hugge en hæl eller klippe en tå for at være med på det seneste. Og du vil med garanti synes godt om den allerstørste tendens inden for moden i Odense 2021.

 

Oversized kjoler – smukt, klædeligt og behageligt

 

Du skal nemlig ikke skrue dig ned i en kropsnær eller lårkort kjole for at følge Odense moden. Blandt de stærkeste tendenser denne sommer finder du nemlig de lækre og luftige maxikjoler som lufter om benene når du går, og som falder perfekt om din krop.

 

Sommerens farver er lyse og støvede

 

De fine pastelfarver er tilbage. Et mix af dæmpede, lyse farver, som står perfekt til den solbrune hud, sikrer at du kan gå sensommeren i møde med stil. I den rette kombination er pastelfarver helt magiske. Og du kan frit vælge fra hylder og stativer – for samtlige designere har været lynhurtige til at opsnappe denne tendens.

 

Vesten – den perfekte accessory

 

Måske har du allerede i løbet af vinteren 2020 spottet denne tendens. Og der er da også noget der tyder på at vesten er kommet for at blive. En smart og stil sikker vest sætter prikken over i’et på dit sommer outfit. Vesten er både elegant og raffineret, og kan samtidig tilføje lidt varme på de måske knap så lune sensommer dage.

 

Find det rette modetøj til efterår og vinter 2021

 

Når sommeren går på hæld er der en vis fornuft i at lægge det lette og luftige tøj på hylden. Så skal der nemlig udvælges en stilsikker vinter garderobe med modetøj til efterår og vinter 2021. Også her er der nok at vælge imellem.

 

Herremode til damer – en sikker vinder

 

Hvis du er i tvivl om hvad der skal købes ind til din vinter garderobe vil du altid ramme plet med klassisk herretøj designet til kvinder. Herretøj som for eksempel jakkesæt, blazere og bukser med lige, brede ben vil altid få dig til at fremstå kvalitetsbevidst og raffineret. Og så er herregarderoben gangbar såvel til festen som på kontoret.

 

Det sporty look

 

Et andet smart outfit er træningssættet. Et casual track suit kan faktisk være temmelig elegant hvis det er fremstillet i et af de store designhuse. Og især med al det hjemmearbejde 2020 har budt på har træningstøj til hverdag fået et velfortjent comeback.

 

Træk i arbejdstøjet i vinteren 2021

 

Den sidste nævneværdige tendens i 2021 er workwear – beklædning inspireret af traditionelt arbejdstøj. Med materialer så som hør, canvas og denim i kombination med komfortabel pasform og smarte detaljer (for eksempel lommer og stropper) er workwear et ganske godt bu på trendy outfits anno 2021.