Selv i Danmark findes der varme, solrige sommerdage, hvor temperaturen overstiger 25 grader. Hvis du er en plussize-pige, hører du måske til dem, der gruer for de varme dage, fordi du ikke ved, hvad du skal tage på. I virkeligheden føles det for varmt til at tage tøj på overhovedet, men samtidig kan det kræve lidt at finde sommertøj, du føler dig komfortabel i.

 

For eksempel er korte shorts tit ikke venlige mod lår, og en nederdel skærer dig midt over (visuelt) – og det er ikke nødvendigvis din talje eller hofter, du vil trække opmærksomheden til. Sørg for, at tøjet skærer dig på de smalleste steder; det slanker.

 

Find de dele af dig selv, du synes bedst om, og fremhæv dem. Vælger du at gå efter en sommerkjole, er det (relativt) let at finde en kjole med den rigtige ærmelængde og -type, udskæring og kjolelængde, som viser dine bedste kvaliteter.

 

Der findes mange tøjmærker, der specialiserer sig i tøj til store piger. De ved hvilke snit, som ser godt ud på den kurvede kvindekrop, og har stort fokus på at designe tøj, du kan føle dig godt tilpas i. Vælger du for eksempel en Gozzip kjole, får du en behagelig løs kjole, som stadig ser moderne og trendy ud. Med en Zhenzi kjole bliver du super sommersmart i feminint og smukt tøj med dejlig pasform.

 

Strømpebukser har syninger, der nogle gange kan ses på din bagdel gennem kjolen. De har også en tendens til at rulle ned, så elastikken sidder som en pølse rundt i kanten af strømpebukserne. Begge dele er irriterende, da det både kan være ubehageligt og se kikset ud.

 

En løsning kan være selvsiddende nylonstrømper, der bliver, hvor de skal, takket være silikonekanten. De har ingen synlige syninger og vil definitivt ikke lave en tydelig rulle ved hofterne. Som en ekstra bonus skal selvsiddende strømper – modsat strømpebukser – ikke tages op og ned ved toiletbesøg.