Vi kender det alle sammen – vi er sammen med veninderne og skal finde på noget at lave i byen. Der er mange forskellige ting at lave, så hvor starter man? Hvordan får man den bedste tøsedag i København? Jeg har her samlet en lille guide til hvilke steder der er et must see på tøseturen til København.

 

Første tip – Brætspils café:

Brætspil på en hyggelig cafe med en kop varm kakao, kan det lyde meget bedre? Nej, vel? Så anbefaler jeg stærkt at du tager forbi Bastard cafe, som er lokaliseret i hjertet af København. Her kan du købe mad og drikke imens du spiller dit favoritbrætspil. Deres café rummer alt den hygge du kunne ønske dig. Bastard er blevet skabt med visionen om at få flere til at spille brætspil og har over 100 forskellige spil, som er gratis at spille – hver dag. Så tag veninderne under armen og kom med ind i en hyggelig atmosfære med masser af brætspil.

 

Andet tip – Keramikmaling:

Tag et smut forbi Creative space på Frederiksberg eller Østerbro, hvor dig og veninderne kan male på alt fra kopper, skåle, fade og figurer. Du finder her over 300 forskellige stykker italiensk keramik, så der er masser at vælge imellem. Når du så er færdig, tager personalet din kreation og sørger for at den bliver glaseret og brændt. Når der så er gået en uge, kan du hente dit færdige resultat i butikken.

 

Tredje tip – Tag til Drop-in yoga:

Hvis I ikke har mulighed for at planlægge forud, kan det være en genial ide at tage ”hundestrækket” til en gang drop-in yoga. Du kan her lave en solhilsen med veninderne, helt uden at booke dig på et hold! Smart ikke? Der findes flere steder i København som tilbyder drop-in klasser, f.eks. Up dog yoga på Amager.

 

Fjerde tip – Smag på The paradiset:

Når du har lavet keramik og været til yoga med veninderne, kan du tage forbi et af Danmarks ældste The butikker, nemlig Østerlandsk Thehus, som ligger i hjertet af København. Her finder du grøn the, sort the, hvid the og urtethe i alle størrelser og former, og det er endda muligt at købe kaffe. Kom ind og lær historien bag den lækre the og tag en smagsprøve med hjem. Hvis du finder din favorit the, kan du senere finde det på nettet, så du aldrig skal gå glip af en god kop the.

 

Femte tip – Madmarked:

Efter alle de aktiviteter du nu har været igennem, er i blevet sultne, virkelig sultne. Heldigvis ligger et af Københavns hyggeligste madmarkeder lige ved Nørreport, og tilbyder alt mellem himmel og jord til at tage med af spise og drikkevarer. Torvehallerne giver jer mulighed for at sidde inde og ude, og tilbyder på en kulinarisk rejse gennem hallerne. Dine sanser vil være på højtryk herinde. I kan endda købe noget lækkert med hjem til senere brug, og måske nyde godt af grønsagsmarkedet i midten, hvor de også sælger de smukkeste blomster.

 

Jeg håber at du kan bruge mine tips til at få den bedste bytur for dig og dine veninder.