Måske har du som mange andre mennesker, hørt da du var ung, at vin smager bedre i de rigtige glas. Og dette er faktisk ikke en myte, men indeholder om end ikke nogen sandhed. Vælger man det korrekte glas, kan man nemlig påvirke smagsoplevelsen til det bedre. Går du og overvejer hvordan du så finder de rigtige glas, således at du kan få det optimale ud af dine dejlige vine, så er du bestemt ikke alene.

Flotte design gør os glade

Der kan være mange gode grunde til at skifte sine glas ud. Én af dem er ganske simpelt, at flotte glas kan gøre en glad, og gøre hverdagen lidt mere festlig. Eksempelvis kan et smukt vandglas fra Holmegaard glas på middagsbordet, skabe en finhed – også selvom maden i den travle hverdag måske ikke er det mest spektakulære. Flotte glas kan også give en følelse af selvforkælelse og luksus, så når man fredag aften lukker en hvidvin op og drikker den af et flot Holmegaard glas, så er følelsen af æstetik tættere på, end hvis man blot havde drukket vin af et almindeligt glas. En forhandler af smukke glas er Holmegaard glas, der med en masse forskellige kvalitetsdesign, helt sikkert har et glas til enhver smag. I særlig grad til hende eller ham som sætter pris på glas af den bedste kvalitet. Desuden er man formentligt mere tilbøjelig til at gøre brug af sine flotte glas, og som de fleste ved, er det vigtigt at man får nok væske i løbet af en dag. Får man nok væske, vil kroppen helt sikkert være taknemmelig.

Derfor er det vigtigt at drikke vand

Ofte hører man, at nok væske, og særligt nok vand, er vigtigt. Og dette er der mange gode grunde til. Mangler man vand vil træthed, hovedpine og forstoppelse eksempelvis ikke være unormalt. Masser af vand i løbet af dagen vil derimod bl.a. være godt for maven og fordøjelsessystemet og kunne ses på huden der vil blive flottere og mere elastisk. Vand er essentiel i forbindelse med forbrænding, og det vil derfor, hvis man ønsker at tabe sig, være rigtig fornuftigt at drikke et par liter vand om dagen. Fordelene er uendelige, men man skal naturligvis heller ikke overdrive sit vandindtag. Gør man dette, kan man risikere at skylle vigtige salte ud af kroppen, som kroppen skal bruge for at fungere på optimal vis. Men hvem ved, måske vil et smukt vandglas fra Holmegaard glas kunne gøre tricket, således at du kan forblive sund og rask.