Der findes ikke noget, som er mere nostalgisk end at gense gamle film og tv-serie klassikere fra den gang, man var barn. Måske kan du huske den gang, du sad og så dukkerne Anna og Lotte, og alle deres sjove lege sammen med deres dukke Georg. Eller pigen Nanna som var fremme i skoene, og som havde en skæg far. Eller gode gamle Bullerfnis med Peter Frodin og Hella Joof. Men måske er du af den lidt ældre generation som så meget Rasmus Klump?

Sådan inddrager du dit favoritbørneshow i dit voksne liv

Hvis du ligesom mange andre voksne danskere, som barn, bingewatchede Rasmus Klump og alle hans venner, og ikke kunne få nok. Måske har du prøvet at vise programmet til dine børn, men uden held? Det du nok husker allerbedst fra Rasmus Klump, var mor Klumps lækre og overdådige pandekager. Dem har du nok altid haft lyst til at smage, så hvorfor ikke gøre det nu!? At bage Rasmus Klump pandekagerne er også en god måde, hvorpå du kan få ekstra god kvalitetstid med dine børn.

Lav de lækre Rasmus Klump pandekager

Hvis du vil give dine børn den helt gode nostalgiske bid af din barndom, hvorfor så ikke gå en tur i køkkenet og påbegynde pandekagebagningen. Pandekager er et hit hos børn i alle aldre, og helt sikkert også et hit hos de voksne. Det er kun fantasien, der sætter grænser, når man laver pandekager. Den klassiske dej er uden sukker, så derfor er der rig mulighed for at fylde en masse lækre ting oven på pandekagerne. Når I laver pandekager, kan alle være med, da I både kan fylde pandekagerne med flødeskum, sukker, syltetøj, nutella, frugt, og en masse andre lækkerier. Klik her for at få den bedste opskrift på Rasmus Klump pandekager.

Derfor er pandekager en god idé at lave med dine børn

Du går stort set aldrig galt i byen med et par gode pandekager. Pandekager er nemlig super nemme at lave, og det kræver ikke nogen speciel rækkefølge i sammensætningen af ingredienser. Derfor kan børnene give den fuld skrald på det hele. Pandekager fungerer ikke kun til dessert, men også til morgenmad og aftensmad. Det er en nem måde at skabe hygge om et måltid, og så sørger du med garanti også for, at dine børn for spist noget. Og så kan man også altid glæde sig over en pandekage eller to i madpakken.

Pandekager kan bages året rundt

Det gode ved pandekager er, at det kan bages året rundt. Om sommeren kan du fylde pandekagerne med lækre bær fra årstiden, som giver pandekagerne en frisk og skøn smag. Når efteråret rammer, og halloween står for døren, kan du og dine børn gå i gang med at lave nogle uhyggelige pandekager. Tilføj en sjov frugtfarve til din pandekagedej, og pynt de færdigbagte pandekager med slik som øjne, fingre og negle. Om vinteren kan pandekagerne nydes med et lag flormelis, som forestiller sne, og nydes med en kop varm kakao.