Løbetræning aldrig været en del af mit liv. Nu da jeg er så heldig at kunne løbe udenfor og nyde den smukke natur, tænkte jeg at jeg nok hellere måtte komme i gang med at lære at løbe.

 

Jeg fandt et online 5km løbstræningsprogram igennem lydfiler på nettet, og det var virkelig det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv! Filerne instruerede mig i hvordan jeg holder en god løbeform under hele min træning, fra start til slut. instruktøren guidede mig i hvor hurtig eller lang tid jeg skal bruge på hvert kilometer – meget lig som en personlig instruktør der fulgte med mig rundt hele vejen! Det følte jeg virkelig hun gjorde. 

Filerne havde fantastisk stemme der motiverede mine ører under træningen sammen med motivationstale der helhjertet opmuntrede hele mit system. Lyden af at instruktøren selv løb med fyldte mine ører mens mine ben begyndte at blive trætte, men fordi jeg følte instruktøren løb sammen med mig kunne jeg fortsætte uden at blive træt. Det er vildt motiverende og meget inspirerende, har du selv lyst til at prøve det så kan du finde programmet lige her løbeprogram begynder.

I går lykkedes det mig at løbe 5 km – jeg er så ovenud lykkelig og stolt

Jeg kan ikke beskrive hvor stolt jeg var, da jeg løb 5 km i går. Det virkede som om, at alt det vedvarende træning og bestræbelser endelig havde båret frugt. Jeg kom over målstregen med et stort smil på mit ansigt og en fornemmelse af sejrsrus.

 

Det er virkelig lang tid siden jeg har følt mig så lykkelig og tilfreds med noget som helst. Tilbage i starten af min rejse var det svært at holde motivationen oppe, men her tilslut kan jeg allerede se resultaterne – både mentalt og fysisk! Gennem de seneste par måneder har min energi øget betydeligt, mine muskler er blevet mere tonede, og min mentale modstandskraft har takket være den regelmæssige motion blevet enormt. 

 

Hvis du gerne vil opleve samme positive forandringer i dit liv som mig, så skal du prøve at løbe 5 km! Fortsæt med at presse dig selv udover din komfortzone dag efter dag – tag lidt mere risiko end normalt – dette er vejen til succes! Nogle gange bliver vi nok nødt til at opleve grumme situationer eller triste overraskelser under denne rejse; Men tro mig når jeg siger: Alle disse store indsatser vil give alle pengene tilbage i lykke tilsidst.

Brug et powerwalk program, hvis du ikke er klar til at lære at løbe endnu

Er du ikke klar til at løbe, kan du også starte på et powerwalk program, som er beregnet til begyndere, som et forstadie til at lære at løbe. Jeg brugte det inden jeg besluttede mig for at lære at løbe. På den måde opbyggede jeg min fysiske kunne til at kunne klare det at begynde at løbe.