Er det tid til selvforkælelse, eller trænger garderoben blot til en opgradering? Du finder heldigvis et stort udvalg af modetøj til skarpe priser. Så er det også i orden at komme hjem med lidt ekstra end det, man umiddelbart planlagde.

Bor du på Frederiksberg – eller i området omkring?

Hvis du bor på eller omkring Frederiksberg, er du heldigvis kun et stenkast væk. Med en tøjbutik på Frederiksberg der har alt, hvad et mode-hjerte begærer, er butikken også et besøg værd, selvom du kommer langvejs fra. Butikkens dejlige beliggenhed giver desuden også anledning til at nyde resten af Frederiksberg eller andre dele af København.

Er du interesseret i moderigtigt tøj?

De fleste – unge som ældre – kvinder interesserer sig for moderigtigt tøj. Det finder du naturligvis også her. Her er der altid en finger på pulsen i forhold til hvilke trends, der rører sig. Dermed er du også garanteret at gå smart klædt fra top til tå derfra.

På hjemmesiden kan du også følge de nuværende “bestsellers.” Det er en god indikator på, hvad andre modeinteresserede kvinder kaster deres kærlighed efter. Det kan være en god og nem vej til at finde inspiration til garderoben.

Med det store udvalg af tøj kan du også finde både tøj til festlige anledninger og til hverdagsbrug. Skal du eksempelvis til enten bryllup eller konfirmation kan du finde flotte kjoler, smarte blazers og fine bluser. Der er også et stort udvalg til hverdagsgarderoben – og ønsker du at pifte hverdagens outfits en smule op, kan du gå på udkig i tøjbutikkens store udvalg af forskellige accessoires. Her finder du alt lige fra smykker til hovedbeklædninger, som kan trylle et “kedeligt” hverdagsoutfit om.

Kan du shoppe alting under samme tag?

Endnu en af fordelene ved butikken er, at du kan shoppe alt det, du mangler til garderoben lige her. Leder du eksempelvis efter overtøj, finder du også et stort og bredt udvalg her. Dermed behøver du kun at gå ét sted hen, når shoppelysten – eller behovet – melder sig!

Hvad med bæredygtigheden?

I butikken bliver der lagt stort vægt på at tilgodese bæredygtige løsninger. Derfor har tøjbutikken også prioriteret samarbejdspartnere, der har samme mindset. Flere af de designere og brands, som du finder i butikken, er danske og producerer tilmed også bæredygtigt tøj. Både butikken, de forskellige brands samt designere sætter en ære i at efterlade det mindstmulige aftræk på klimaet.

Det handler nemlig om at shoppe med omtanke – og dette skal være en nem og ligetil løsning for forbrugeren, således de vælger denne løsning til.

Kan man søge råd og vejledning?

Der findes heldigvis passionerede og mode glade medarbejdere, der altid sidder klar til at hjælpe dig. Det kan være, du ønsker at modtage tips til modebevidste styles, sammensætning af et outfit eller vaskeanvisninger.