Det oplagte er at finde en kæreste, men det er også muligt at tappe ind i kærlighed i en selv. Det er svært, og der er mange mennesker der overser hvor meget kærlighed mennesket er i stand til at bringe til sig selv.  Vælger man at fokusere på dette, så kan man skabe meget kærlighed over for sig selv, og siden at det ikke er fokuset for særlig mange, vil der i denne artikel fokuseres på at forklare hvordan man kan bringe mere kærlighed frem til sig selv.

Det er en effektiv teknik, og her bliver man ikke på samme måde mødt af de samme komplikationer som der er ved kærlighed fra en partner

Hvad er komplikationerne?

Man kan ikke styre den anden person, og giver man dem ansvaret for at give en kærlighed, kan man hurtigt blive skuffet, og det kan have en tilbagevirkende effekt .

For at få mere kærlighed til sig selv er der en meget simpel og effektiv teknik.

Teknikken går ud på at blive mere taknemmelig. Finde ting hver dag, som man takker ofr. Taknemmelighed er gratis, og med et par tak til sine situationer om dagen, har man gjort det mange på en måned, og det gør en forskel i ens humør, og i ens kærlighed over for sig selv.

Det er de færreste der ikke kan finde en situation i løbet af dagen som de ikke har været glad for. Det kan også bare være man er taknemmelig over for det gode vejr, eller lign.

Det kan også være man er taknemmelig over hvor god en masturbator man har fået fra https://mshop.dk/sexlegetoj/masturbator.
Det vigtigste er at man viser sin taknemlighed lidt mere.

Andre tip til at føle sig mere kærlig & bringe kærlighed til sig selv

Udover at blive mere taknemmelig så kan man også arbejde med de ting som går en på. De fleste mennesker har mange dårlige tanker om sig selv, kan man på en eller anden måde møde disse dæmoner i øjnene, og vinde kampen, så er der ikke længere noget som holder en tilbage. Det betyder at man kan være mere fri, og uden noget der vejer en ned, så vil der være mere plads til kærlighed. For at føle mere kærlighed, så er man nødt til at at give plads til det. Ligesom man ikke kan fylde et glas der allerede er fyldt, kan man heller ikke få kærlighed ind, hvis kroppen er fyldt med en masse andet.

Det kan også være man gerne vil bruge en kæmpe dildo til at give sig selv mere nydelse, og dette kan også gøres for at føle mere kærlighed.

 Sådan bruger man en kæmpe dildo