Kvindeblogger

Mode er en måde at definere os selv på. Det giver os en mulighed for at udtrykke os kreativt og samtidig skabe et personligt udtryk. Vi bliver konstant vurderet og vurderer samtidig andre. Ofte på baggrund af førstehåndsindtryk. Nogle gange skal der ikke engang en reel samtale eller anden verbal udveksling til for at skabe et indtryk. Det kan være nok at gå forbi en på gaden. I det øjeblik vi kigger på et andet menneske, eller i hvert fald lægger mærke til dem, har vi konkluderet en masse ting. En af de helt store faktorer i det, der skaber vores opfattelse af mennesker, er deres påklædning. På samme måde bliver vi selv vurderet ud fra den stil, vi har. Men det kan være udfordrende, når der ligger så meget identitet i noget så simpelt. For kan man egentlig konkludere, at nogen har god eller dårlig stil, baseret på et enkelt møde med dem. At gå forbi nogen på strøget eller møde dem til en jobsamtale, er vel egentlig ikke tilstrækkeligt til at kunne udtale sig om, hvorvidt vedkommende har god eller dårlig stil. Men det ændrer ikke på, at det er det, vi gør

Skoene går igen

Noget af det, der har stor indflydelse på det indtryk et outfit giver, er dine sko. Er du til fest er din kjole og stiletter en del af et outfit, som udstråler elegance og festligheder. Skifter du skoene ud med en Jordan 1 low, er udtrykket pludseligt et andet. Det er ikke nødvendigvis et dårligt match, men det er netop på baggrund af den type udskiftninger i enkelte dele af et outfit, at man kan tale om at dresse op eller ned. Noget så simpelt, som at skifte din stilet ud med en Jordan 1 low, er afgørende for den udstråling, du har, og den opfattelse andre får. Selvfølgelig er udtrykket et andet, men det ændrer også på måden, man bevæger sig omkring på. En stilet lægger op til et elegant udtryk, flydende gang og feminitet. Omvendt vil en Jordan 1 low give et street look, som gør stilen hverdagsagtig, med en praktisk undertone, uden at slippe den gennemførte stil.

Dine sko definerer

Sko og sneakers er altså definerende for dit udtryk og din fremtoning. Det er måske en af grundene til, at flere og flere begynder at gå op i kvalitet og mærker i sneakers. Eksemplet med Jordan 1 low kan passende tages med videre her. For mærket er kendt, og dette er endnu en faktor i, hvordan sko kan påvirke din udstråling. Med en kendt sko som Jordan 1 low, vil mange lægge mærke til, at du går rundt med en sko af kvalitet. Det vil altså ligge, som en del af en naturlig inkorporeret opfattelse, at du ved noget om mærker, går op i kvalitet og dette påvirker, hvilket førstehåndsindtryk du og dine Jordan 1 low efterlader andre med.