En  25 års fødselsdag er noget helt særligt, og det skal fejres med manér sammen med de nærmeste. Det er nemlig en alder, hvor nogle helt særlige traditioner følger med. Derudover nærmer man sig så småt voksenlivet. Måske har du allerede en kæreste du bor sammen med og en karriere, eller måske føler du dig stadig som en på 20. Ligemeget hvad, så handler det om at give den gas denne dag!

Kanelmøer og kanelsvende

Vidste du, at man i gamle dage kaldte ugifte, 25-årige kvinder og mænd for kanelmøer og kanelsvende? Det er altså derfor at vi kaster kanel på hinanden her i Danmark, på vores 25 års fødselsdag, hvis ikke man er gift. Et gammelt symbol på, at man endnu ikke havde fundet sig en partner, er i dag blevet til en sjov og fjollet tradition, som gør en 25 års fødselsdag til noget ganske særligt. Hvis du har planer om at kaste kanel på en af dine veninder eller venner, så køb kanel online.

Pynt i fantastiske farver

Hvis du skal fejre en, der snart fylder 25, så husk at købe et flot fødselsdagskort 25 år og en god gave! Det kan også være du er den, der fylder år, og i så fald skal du holde en fest med flot pynt fra denne hjemmeside: https://dreamshop2u.dk/2001-bronze-og-kobber-tema.

 

Med pynt i farverne bronze og kobber skaber du et tema, som er både anderledes og festligt. De skønne efterårsfarver kan forvandle din stue til en ægte gildesal, og du kan eventuelt købe indbydelser i samme farve, eller sørge for at gæsternes tøj matcher med pynten! Så kan I tage en masse mindeværdige billeder, så I altid kan finde dem frem og huske dagen.

 

Hjemmesiden har et udvalg af både servietter, balloner, lyskæder, bloklys, banner, duge, klistermærker, bordløbere og meget mere. Skynd dig ind og bestil en masse festligt pynt til den næste  25 års fødselsdag!