Vi kan kender alle det med, at ens hår bare ikke ser godt ud. Det er slidt, spidserne er knækkede, og det hænger bare på en kedelig måde. Med de rigtige style tips og hårbehandlinger, kan du dog nemt fikse det. Sig farvel til det kedelige, glansløse hår og velkommen til flot og blødt hår.

Style dit hår

En grund, til dit hår er kedeligt, kan være fordi du styler det med de forkerte produkter. Med idhair er der dog noget til enhver.

Har du krøllet hår, skal du prøve deres produkter til krøllet hår. Det kan nemlig ofte være svært at finde produkter, der rent faktisk giver krøllet hår mere struktur. De bedste cremer er dem, som kan påføres i både vådt og tørt hår. Det skulle gerne hjælpe med at give krøllerne mere hold og samle spidserne.

Et andet produkt, som er et must ved styling af hår, er en spray. Find gerne en der både nærer håret og som har lidt hold. Hold hjælper nemlig med at sætte håret, give volumen og struktur.

Et andet godt fif er tørshampoo! Det kan redde enhver dårlig hårdag. Hurtigt spray det i håret og eventuelt red det ud bagefter, så der ikke er plamager rundt omkring i håret.

Mærket har dog selvfølgelig også shampoo og balsam. Her skal man sørge for at finde den, som passer bedst til ens hår. Har man for eksempel farvet eller krøllet hår, findes der tit nogle til lige netop det.

Pas godt på dit hår

Du har sandsynligvis allerede hørt om Olaplex. Det er en af de meste populære hårbehandlinger for tiden, og det er bestemt ikke uden grund. Olaplex bliver især brugt af dem, som har skadet hår grundet for eksempel afblegning. Til at starte med blev det primært brugt af frisører, som led i en professionel behandling, men nu er det altså også muligt at købe til personlig brug.

Noget af det mest populære er deres hårkur, men efterhånden er både deres shampoo og balsam også blevet utrolig populær. Sammen hjælper de med at give håret lidt liv igen ved at gøre det stærkere og mere modstandsdygtigt overfor kemikalier.

Også deres bonding olie kan levere noget lig mirakler. Den gør håret mere glansfuldt, blødere og stærkere. Derudover er den også varmebeskyttende og har en anti-frizz effekt. Den er altså noget nær perfekt.

Alle produkterne er desuden uden sulfater og er faktisk også veganske.