Gul Prinsesse børneparaply skaber sjov og glæde hos børn

Børn er typisk meget optaget af, hvad voksne gør. De efterligner og imiterer. Når det kommer til brugen af paraply, er dette ingen undtagelse. Derfor vil det være oplagt at give dit barn sin egen gul børneparaply, som passer i størrelsen til barnet, og som kommer i flotte farver med gode børnevenlige egenskaber.

Find her en billig gul børneparaply passer til børnehænder

Køb en god og billig børne paraply der er udstyreret med en magisk skærm der skifter farve i regnvejr. Den gule børne paraply koster kun 169 Kr. Paraplybutik har 15 forskellige udgaver af børne paraplyer der skifter farve i regnvejr. Bemærk: Gul prinsesse børneparaply egner sig til børn over tre år grundet små dele.

Gul børneparaply med refleks kant for sikkerhed

Der er ikke så mange voksne, der bryder sig om regnvejr, og det kaldes ofte ”dårligt vejr”. For børn er det lige modsat. Det er ofte en fest, hvor man kan komme ud og få brugt sit fine regntøj og hoppe i vandpytter.

Med en gul prinsesse børneparaply skinner paraplyen som en sol i regnen, og farven er flot og optimistisk. I takt med at barnet bliver større, finder paraplyen også en praktisk anvendelse, og kan holde regnen væk fra barnets hoved, når paraplyen anvendes korrekt. De fleste børn syntes, det er en sjov måde at opholde sig i regnvejret.

Børneparaplyer i stort udvalg med mange forskellige motiver til et hverv barn

Den gule paraply har mange gode egenskaber. Den er nem at slå ud, og er udviklet børnevenligt, således at den ikke springer op i hovedet på barnet, når den åbnes. Derudover er gul børneparaply udviklet, til at kunne modstå en del vind, således at den ikke vender og ødelægges, hvis det blæser en smule. Dertil kommer at paraplyen fås i 15 andre udgaver både hvad angår farver og motiver. Der er både lyseblå, lyse røde, grønne. Denne børneparaply er i farver gul, så der burde være en farve for enhver smag.

Prinsesse børneparaply koster 169 Kr. Du kan derfor med fordel købe to paraplyer, da du herved køb af to paraplyer kan dit barn vælge to forskellige farver og dermed skifte efter humør. Det kan også være, at du har flere børn, der alle skal have hver deres fine paraply.

Diameteren på denne gule børneparaply er 67 cm, længden i lukket tilstand er 57 cm. Vægten er lav kun cirka 300 gram. Gør fx dit barnebarn glad ved at købe en sjov og anderledes børne paraply med farve skiftende skærm.

En gul børneparaply giver en opløftende farve på en grå regnvejrsdag. Med en gul børneparaply er barnet sikret sjov og glæde i regnvejret. Kun 169 Kr her!