I Danmark er det aldrig til at vide, hvordan vejret bliver. En ganske almindelig dag kan sagtens starte med, at du er ved at blive blæst af vejen, når du kører om morgenen, være solskinsvejr når du spiser frokost og regne om eftermiddagen. Så hvad i alverden skal man tage på?

 

Du vil ikke fortryde at iføre dig et par Phenumb støvler fra Phenumb Copenhagen, der både er stilsikre og dejligt varme. Et par chunky boots kan sagtens sættes sammen med en fin kjole og et par strømpebukser for at give et lækkert forårs-look. Hvis du har tendens til at fryse, kan du med fordel tilføje et tørklæde og en cardigan eller blazer.

 

Støvler fra Copenhagen Shoes er dansk design i høj kvalitet, og støvlerne er helt perfekte til det danske forårsvejr. Støvlerne er trendy og stilsikre og passer til kvinder i alle aldre. Copenhagen Shoes fokuserer på gode materialer, høj kvalitet og moderne designs, så du kan finde støvler, der følger tidens trends, er behagelige at have på og kan holde til at blive brugt.

Slip for fugtige fødder og sure sokker

Hvis du har tendens til at få sure tæer, er det nok fordi, dine fødder sveder. Det kan tit være tilfældet, når du skal finde sko, der er varme nok, når du er udendørs, uden at være for varme, når du er indendørs. Løsningen kan være lettere end du tror; bambussokker er enormt fugtabsorberende, og de kan holde dine fødder tørre og tempererede hele dagen.

 

Når du er på kontoret, holder bambusstrømperne dine fødder behageligt kølige og forhindrer fugtige fødder, men når du er ude i kulden, holder sokkerne dine fødder dejligt varme. Som en ekstra bonus indeholder bambusfibre et naturligt antibakteriel, der modvirker sure tæer og stinkende sokker, fordi det faktisk er bakterier, der er skyld i den dårlige lugt.