Kliniko er en online platform, som hjælper dig til at få en bredere forståelse over hvilke klinikker og privathospitaler du skal opsøge, når du skal have lavet diverse indgreb eller undersøgelser, som relaterer til plastikkirurgi.

Her får du både information om hvor det er muligt at få behandlingen, f.eks. hvis der er tale om et brystløft, så får man at vide, at det kan udføres både på Roskilde privathospital og hos CeriX. Men du får også en hurtig og klargørende beskrivelse af hvad indgrebet indebærer, samt andre informationer, der er vigtige at have efterfølgende indgrebet.

MR-scanning

Kliniko har et overblik over mange ting. Heriblandt gemmer sig MR-scanningen, som man kan få taget på mange hospitaler rundt om i Danmark. Det understreges dog at de fleste steder, trods at det er gratis at få lavet MR-scanningen grundet den danske skat, kan du komme til at vente længe. Måske endda i 30-40 uger. Her i stedet kan du betale et beløb og få den foretaget, uden en lige så lang venteliste, på et af Danmarks privathospitaler. Nogle af de privathospitaler, som tilbyder det, er Helkrops MR, Aleris Hamlet og Mølholm.

Hos Helkrops MR vil en scanning af knæ og ved skulder, typisk koste 2.950 kroner og have en langt kortere venteliste. Ved Aleris Hamlet koster en knæ-scanning omkring de 2.500, mens en skulder scanning lægger på de 4.500. Det er altså penge, men til gengæld en langt kortere ventetid og så er det udenom lægens anvisninger. Du kan få en MR-scanning på et privathospital, hvis det føles som det der skal gøres. Lægen behøver ikke at sige, at det er nødvendigt.

Tilbud i størstedelen af landet

Kliniko kommer ind på privathospitaler overalt i landet, og er altså en national løsning, fremfor en regional. De står indenfor både Jylland, Fyn og Sjælland i de større byer som Odense, Aalborg, Aarhus, København, Vejle, Esbjerg og selvfølgeligt Herning. Men også mange flere, alt efter de steder hvor der befinder sig relevante privathospitaler, for den service du har brug for.

Plastikkirurgi, laserbehandling og så er der Botox

Der gives overblik indenfor diverse behandlinger i skønhedsbranchen – heriblandt er jo også MR-scanningen som tidligere nævnt, men særligt plastikkirurgi, laserbehandlinger og botox behandlinger, tilbydes mange steder. Under den plastikkirurgiske genre er der alt lige fra brystløft og pandeløft til fedtsugning af diverse kropsdele og øjenbrynsløft. Der er både de lidt større i kategorien, men altså også de mindre indgreb.

Under laserbehandlinger er der de velkendte som hårfjerning, endermolog, laserbehandling imod akne og selvfølgeligt fjernelsen af vorter. Så til sidst er der kategorien med botox behandling, hvori man kan få foretaget behandlinger indenfor Aquamid og Restylane, både i form af læbeforstørrelser, næseforstørrelse og modarbejdelse af rynker.

Kliniko giver dig et overblik over ethvert privathospital du kunne komme til at have interesse for, når du går på jagt efter en klinik med evne til at foretage det eller de indgreb, som du har brug for. Ønsker du at vide mere om hvor du kan få lavet hvad end du måtte gå og have brug for, så tag et smut forbi deres hjemmeside Kliniko og hør meget mere.