Synes du, at dit smil ser træls ud på grund af skæve tænder? At have skæve tænder kan både give fysiske gener, og det kan påvirke dit eget selvbillede. Derfor kan det at få rettet tænder både medføre en kosmetisk forbedring og give et bedre og mere funktionelt bid.

For nogle betyder det at have et pænt smil meget. Et smil er nemlig noget af det første, som man ser, når man møder et nyt menneske. Og for mange er et pænt smil ensbetydende med lige tænder. Er du en af dem? Så er der heldigvis hjælp at hente. I dag kan du nemlig få rettet dine tænder hele livet igennem – det er altså aldrig for sent at opnå et pænt smil.

Find ud af, hvad dine muligheder er

Hvis du går med tanker om, at du godt kunne tænke dig at få rettet dine tænder, så er det med at få undersøgt dine muligheder. En mulighed er, at du kan bestille en gratis forundersøgelse hos BetterSmile. En forundersøgelse er helt uforpligtende, og det er dermed en nem måde at få be- eller afkræftet om en tandregulering føles rigtig for dig. Hvis du er i tvivl, kan det nemlig være en god ide at høre om dine muligheder og derved mærke efter, hvordan du har det. Hvis du bliver i tvivl om tandregulering er det rigtige for dig, når du er til forundersøgelse, så er det det måske ikke på nuværende tidspunkt. På den anden side, hvis du føler dig glad, lettet og spændt bagefter, så har du fået bekræftet, at tandregulering vil gøre dig gladere, og derfor det rigtige for dig at gøre.

Man kan sagtens få rettet tænder som voksen

Det er en misforståelse af voksne ikke kan få rettet tænder – det kan de nemlig sagtens. Og der er endda mange voksne, der får det gjort. Med alderen er der nemlig mange, der opdager, at de er ærgerlige og kede af deres skæve tænder.

Hvis du ønsker dig at få rettet tænder, behøver det ikke være med en markant togskinne-bøjle. Der er nemlig en del mere diskrete bøjle-løsninger, når man som voksen skal have rettet tænder. Det kan for eksempel være en Invisalign-behandling, som de tilbyder hos BetterSmile. Hvis du er interesseret, så læs mere om BetterSmile her.

Ved en Invisalign-behandling får du fremstillet en usynlig skinne, der passer perfekt til dig. Den er fremstillet på baggrund af forundersøgelser og 3D scanninger. Der er mange fordele ved denne skinne. Ud over at den er usynlig og sidder godt, så retter den også tænderne 50% hurtigere end en normal togskinne.

Det behøver altså ikke være smertefuldt og besværligt at få rettet dine tænder. Det kan sagtens lade sig gøre, og hvis det er noget, som du er interesseret i, så er det bare med at komme afsted, så du kan få gjort dit drømmesmil til virkelighed.