Har du overvejet gellak til dine negle? Hvis du er på udkig efter en langvarig, højglans finish, er gellak den rette løsning. Her er seks grunde til, at du vil elske gellak til smukke negle 

  1. Gellak tørrer hurtigt. Når du har påført din gellakk, skal du ikke vente længe på, at den tørrer. Faktisk vil den være helt tør på kun to minutter! Det er en stor tidsbesparelse, især hvis du har kort tid eller har tendens til at være utålmodig, når det kommer til at vente på, at dine negle tørrer.
  2. Gellak er ekstremt holdbar. Med gellak kan du forvente, at din manicure holder i op til to uger uden at flække eller falme. Dette er perfekt til travle kvinder, der ikke har tid (eller penge) til at få ordnet deres negle hver uge.
  3. Gellak giver dine negle en højglansfinish. Hvis du er på udkig efter skinnende, sundt udseende negle, er gellak den rette løsning. Den gel-lignende formel skaber en glat, blank overflade, der både ser godt ud og føles godt.
  4. Gellak fås i et stort udvalg af farver. Uanset hvad din personlige stil måtte være, er der en gellak-farve, der passer perfekt til dig. Fra neutrale nuancer til dristige og levende nuancer, der er noget for enhver smag.
  5. Gellak er let at fjerne. Når det er tid til at ændre din neglefarve eller blot fjerne din gellak-manicure, er processen hurtig og nem. Der er ikke behov for skrappe kemikalier eller skrubning – du skal blot lægge dine negle i blød i varmt vand, og gellak’en vil ubesværet blive skrællet af.
  6. Gellak er godt for dine negle. I modsætning til andre neglebehandlinger styrker og plejer gellak faktisk dine negle over tid ved regelmæssig brug. Det betyder, at dine negle ikke kun vil se smukke ud, men også være sunde!

Hvis du er på udkig efter en langvarig, højglans finish til dine negle, er gellak den rette løsning. Med sin hurtige tørretid, ekstreme holdbarhed og det store udvalg af farver har gellak alt, hvad du har brug for til smukke negle, der holder i op til to uger uden at flække eller falme. Så hvad venter du på? Giv gellak en chance i dag!