Det er snart jul, og det betyder, at det er tid til at finde den perfekte julegave til dine ansatte. Mange virksomheder har tradition for at give deres ansatte en firmajulegave, men ofte er der problemer med at finde på noget, der passer til alle. 

I denne artikel giver vi dig 10 bud på de bedste firmajulegaver!

Gavekort til en oplevelse

  1. Et gavekort til en oplevelse er den perfekte julegave, som alle kan bruge. Det kan være et gavekort til koncert, restaurant, teater eller lignende, som alle kan indløse til en oplevelse med deres familie eller venner.

Flybilletter

  1. Hvad er bedre end en ferie? Forær dine ansatte en tur til en europæisk storby, eksempelvis London, Manchester eller Edinburgh. Disse byer udgør en fantastisk weekend get-away for dine ansatte og flybilletter fås relativt billigt. Få inspiration til rejser i Storbritannien på Storbritannien.dk.

Gavekort til hotelovernatninger

  1. En anden idé til en rejserelateret firmajulegave er et gavekort til et par overnatninger på et lækkert hotel. I Danmark findes der mange spændende hoteller, f.eks. Hotel Danmark i København eller skråt over Øresund ligger Hotel Maritime i Malmø. 

Gavekortene kan også bruges til et af de mange kursteder rundt om i landet, hvor dine ansatte kan få et afslappende ophold.

Biografbilletter

  1. Hvem elsker ikke at blive forkælet med biografbilletter? Gavekort til biografen er en oplagt julegave, som alle kan bruge – enten alene, i fællesskab med deres kollegaer eller sammen med deres familie og venner.

En bog

05.Når det kommer til bøger er der naturligvis noget for enhver smag – både skønlitterært og faktabaseret. Vælg en personlig bog baseret på dine medarbejderes interesser for en personlig og billig julegave.

Kaffe- og te abonnement

  1. Kaffen dækker over en stor del af de danskeres dagligdag, og derfor er det også den perfekte gaveidé til din kaffeelskende medarbejder. Te-elskere kan også få lov at glæde sig over et te-abonnement hos en lækker, lokal udbyder.

Fitness abonnement

  1. For de sundhedsbevidste medarbejdere er et fitnessabonnement en fantastisk gaveidé. Udover at være sjovt og sundt, kan det også være en måde at styrke båndet mellem kollegaerne på, når I træner sammen.

Wellness-behandlinger

  1. De fleste af os har brug for at koble af og lade op ind imellem, og hvad er bedre til dette end en afslappende wellness-behandling? Gavekort til spa eller massage er en gave, som alle kan bruge, og samtidig får I mulighed for at støtte et lokalt firma.

Gavekort til shopping

  1. Et gavekort til shopping er en klassisk gaveidé, som aldrig går af mode. De fleste mennesker elsker at shoppe, og det kan være svært at finde på noget, som alle kan bruge. Med et gavekort kan dine ansatte selv vælge, hvad de ønsker sig – og det bliver aldrig for sent!

Hjemmekontors set-up

  1. For den innovative leder, er det essentielt at sørge for sine medarbejderes trivsel og her er hjemmearbejdet i stigende grad aktuelt. Giv dine medarbejdere et hjemmekontor set-up i form af en laptop, printer og kontorstol – så er de altid klar til at skrive det næste projekt eller rapport.

Glem ikke de små, essentielle detaljer såsom de bedste printerpatroner til formålet.

 

Det er snart jul, og det betyder, at det er tid til at finde den perfekte julegave til dine ansatte. Mange virksomheder har tradition for at give deres ansatte en firmajulegave, men ofte er der problemer med at finde på noget, der både er personligt og nyttigt. Med vores idéer til firmajulegaver, er du sikker på at finde den perfekte gave til dine ansatte.