Dit hår er et levende sted. Man kan betragte dit hår som en slags plante, der gror på dit hoved. Den plante skal både vandes og plejes med produkter for at være så skøn en plante som overhovedet muligt. I denne her moderne verden er det afgørende, at følge med moderniteten på bedste måde.

Brug en shampoo bar og en balsam bar til dit hår

Hvad kan du da bruge til dit hår, hvad er mon bedst for dit hår og for helheden i dit udseende? Det er værd at tænke over, hvordan man fremstår foran andre, men det er også vigtigt at have det in mente, at det er vigtigt at fremstå positivt overfor dig selv.

Brug derfor en shampoo bar og en miljøvenlig balsam bar, når du vasker og plejer dit hår.

Din helhed i dit udseende

Når man taler om helheder, hvad taler man da om? Når det handler om mennesker og vores udseende, så taler man om, at sind og krop skal hænge sammen. Et godt udseende kan skabe et godt menneske. Der er ofte et spejl mellem disse to. Så det er godt at have det i tankerne, at dit udseende gerne skal spejle dit sind. Er du fx en meget strømlinet person, vil du ofte gerne have, at det også skal manifestere sig i dit udseende.

Dit hjemme-udseende og dit ude-udseende

Du kan se meget forskellig ud, alt afhængigt af, om du er ude eller hjemme. Hjemme ser du nok noget mere afslappet ud, og du har måske ofte håret løst, hvor du har det sat op, når du er ude, hvad end det er i din fritid, når du er ude at handle, eller når du er på arbejde eller henter eller bringer de børn, du måske har. Måske er du til brunch med veninderne, og der vil du gerne matche deres udseende og vise omverdenen, at du har stil.

Dit hår er din have på dit hoved

Dit hår er din plante på hovedet. Man kan også sige, at det er din have, for det er det, folk ser, når de ser dig. Derfor er det så vigtigt at pleje det med gode produkter.

Hvad er så gode produkter? Det kan man spørge sig selv om. Et godt svar kan være det, at et godt produkt for dig også er et produkt, som er godt for verden. En shampoo bar og en balsam bar er netop miljøvenlige, fordi de belaster miljøet mindst muligt, da de ikke kræver plastic emballage og ofte også er økologiske og derfor ikke er fyldt med farlig kemi eller produceret ved hjælp af stoffer eller kemi, der er skadelig for naturen. Det er altid godt at passe sin egen have, og det er ekstra godt, når man samtidig kan passe den have,som heder moder jord.