Hvis du har været i nærheden af internettet i de seneste par år, ved du, at astrologi har et øjeblik. Astrologi er ikke længere henvist til støvede gamle skriftruller og esoteriske samtaler på kaffebarer, men er blevet mainstream – og det er der en god grund til. Himlens sprog kan give os indsigt i vores hverdag og hjælpe os med at få mening i kaos. I dette indlæg vil vi opdele nogle af de vigtigste begreber inden for astrologi, så du kan deltage i samtalen næste gang dine venner begynder at tale om deres horoskoper!

 

Stjernetegnene

Dyrekredsen er et bælte af stjernebilleder, der strækker sig rundt om himlen. Det er opdelt i 12 sektioner, som hver er repræsenteret af et forskelligt tegn: Vædderen, Tyren, Tvillingerne, Krebsen, Løven, Jomfruen, Vægten, Skorpionen, Skytten, Stenbukken, Vandmanden og Fiskene

 

Dit soltegn

Dit soltegn er det stjernetegn, som solen stod i den dag, du blev født. Det er det, som de fleste tænker på, når de tænker på astrologi, og det kan give dig et indblik i din generelle personlighed.

 

For eksempel ses folk, der er født i Vædderens tegn, typisk som uafhængige og fyrig, mens de, der er født i Fiskenes tegn, ofte opfattes som medfølende og fantasifulde.

For at finde ud af dit soltegn skal du blot bruge din fødselsdag for at finde ud af dit soltegn. Du kan tjekke det her.

 

Dit opstigende tegn

Dit stigende tegn, også kendt som din ascendant, er det tegn, der stod op i den østlige horisont på det tidspunkt og sted, hvor du blev født. Den kan give dig et indblik i din ydre personlighed og i, hvordan andre ser dig.

For eksempel kan en person med et krebseopgangstegn måske virke omsorgsfuld og medfølende, mens en person med et Vædderopgangstegn måske virker selvsikker og selvhævdende.

 

Dit månetegn

Dit månetegn er det stjernetegn, som månen stod i på det tidspunkt, hvor du blev født. Det kan give dig et indblik i dine indre følelser, og hvordan du reagerer på situationer .

For eksempel kan en person med en måne i Vædderen være hurtigt vred, mens en person med en måne i Fiskene kan være mere tilbøjelig til at føle empati med andre.

For at finde ud af dit månetegn skal du kende tid og sted for din fødsel. Du kan tjekke det her.

 

Hvad kan man bruge astrologi til?

Der er mange forskellige måder at bruge astrologi på. Mange mennesker bruger den som vejledning i deres hverdag, mens andre bruger den til mere specifikke formål, f.eks. til at træffe beslutninger om forhold eller karrieremæssige skridt.

Nogle mennesker mener, at astrologi kan bruges til at forudsige fremtidige begivenheder, men dette er et kontroversielt emne blandt astrologer. Der er der er mange forskellige teknikker og metoder, der kan bruges til at fortolke et fødselshoroskop, så det er vigtigt at lave research og finde en astrolog, som du har tillid til, hvis du er interesseret i denne type læsning.

 

I mellemtiden håber vi, at denne guide har hjulpet dig med at forstå nogle af de grundlæggende ting inden for astrologi!